Vrienden Evoluon

I have a Dream


Terug naar de index van de Vrienden van het Evoluon"I have a Dream"

door Jules Ruis

Evoluon Brainport in Green Valley

Vanuit internationaal perspectief begint in de nabije toekomst een zakelijk bezoek aan West-Europa in Eindhoven. In het Evoluon wordt men voorgelicht over de wetenschappelijke en technologische mogelijkheden van het Benelux Middengebied. Daar ook kan men het industriele vernuft van de regio aanschouwen. De werking ervan wordt op educatieve wijze toegelicht.

Vanuit deze inspirerende omgeving wordt men rondgeleid door Zuid-Nederland en Vlaanderen. Er worden excursies gemaakt naar relevante bedrijven en instellingen. Men ervaart de schoonheid en rust van de natuur. Het opsnuiven van Bourgondische sferen is een genot voor allen. Een culturele rondreis door het land van Rubens en Vincent van Gogh zal niet ontbreken. Een bezoek aan Brussel staat uiteraard op het programma. Het Benelux Middengebied is de euregio waar Technologie voor Mensen tot Leven komt.

Met bovenstaande ervaring keren onze buitenlandse gasten na enige weken weer huiswaarts, vol enthousiasme over zulk een mooie plek op aarde, om zich enige tijd later definitief in het Benelux Middengebied te vestigen, met zijn/haar bedrijf en met zijn/haar kinderen, gericht op een toekomst vol hoop en verwachtingen, in een vestigingsklimaat waar wij allen aan hebben meegewerkt en trots op mogen zijn.


 

Naar de top van deze pagina