Vrienden Evoluon

Bundeling


Terug naar de index van de Vrienden van het EvoluonBundeling van Regionale krachten
kan wens van Paul Kokke realiseren

Ik wil Paul Kokke graag mijn complimenten maken betreffende zijn artikel in het Eindhovens Dagblad van afgelopen zaterdag (17 januari 2004) dat 'het vergeten Evoluon zijn betekenis moet terugkrijgen'. Ik kan in dit verband melden dat afgelopen donderdag de deelnemers aan de zesde regionale Training Interactie Management (TIM) een advies inzake het Evoluon aan wethouder Mary-Ann Schreurs hebben uitgebracht. Strekking van dit advies was inderdaad het Evoluon in zijn oorspronkelijke functie te herstellen en wel in de vorm van productpresentaties van het regionale bedrijfsleven in combinatie met educatieve evenementen en congressen.

Mijn voorstel is om in het Evoluon ook de Creatieve Dienstverlening te betrekken. De Innovatieve kracht van de regio zit in de integratie van vier aspecten: 'Science, Technologie, Art and Design' (afgekort STAD).

Ik heb er het volste vertrouwen in dat een bundeling van alle regionale krachten de wens van Paul Kokke kan realiseren. Laat het Eindhovens Dagblad de campagne maar voortzetten.

Jules Ruis

 

Naar de top van deze pagina