Vrienden Evoluon

Voorstel M & M


Terug naar de index van de Vrienden van het EvoluonMoeskops en Van de Moesdijk in interview ED van zaterdag 3 december 2005

Maak van Evoluon demonstratiecentrum van alle regionaal vernuft

door Joep Crolla en Peter Scholtes

In het ED van zaterdag 3 december komen de projectontwikkelaars Tom Moeskops en Harry van de Moesdijk uitvoerig aan het woord over hun vastgoedactiviteiten. Ook hun belangstelling voor het Evoluon komt aan de orde.

Harry van de Moesdijk: "Maar Eindhoven maakt het wel extra leuk. Neem het Evoluon. Het gebouw is typisch voor de ambities van de stad. We zouden graag ons netwerk willen inzetten om er een ambitieuze, commerciele invulling aaan te geven. Met een tophotel, congrescentrum en een demonstratiecentrum van alle vernuft dat Philips, ASML, Paccar DAF en kleinere hightechbedrijven in deze regio te bieden hebben. Daarvoor zouden we twee stappen verder willen gaan dan in een andere stad met een ander project. De ontwikkeling van zo'n plan is veel complexer dan de financiering van een museum. Het is aanmatigend om te zeggen dat ons plan er ooit komt. Maar het zou wel mooi zijn."

 

 

Naar de top van deze pagina